Lejligheder til leje i Ringkøbing

Hansen & Larsen A/S
Nystedvej 2, Dejbjerg
6900 Skjern
tlf. 97341600
www.hansenlarsen.dk
Lejligheder til leje i Skjern, Tarm, Videbæk, Ringkøbing og Lem. På hjemmesiden er der en oversigt over ledige lejligheder.
Green Ejendomme Aps
Birkmosevej 13
6950 Ringkjøbing
tlf. 97324077
www.greenejendomme.dk
Boliger til leje i en række ejendomme i Ringkøbing.
Ringkøbing Boligforening
Kongevejen 46
6950 Ringkjøbing
tlf. 97321711
www.ringkobing-boligforening.dk
Udlejning af almene boliger, senior- og ældreboliger, ungdomsboliger og bofællesskaber. Det er muligt at ansøge om bolig på websitet, ligesom det også er muligt at se ledige boliger online. Boligerne ligger i Ringkøbing-området og indbefatter boliger i Lem, Hee, Tim, Velling, Vedersø, No, Ølstrup, Torsted, Hover og Højmark.
Lejehuset
Islandsgade 3
7430 Ikast
tlf. 97152155
www.lejehuset.dk
Et samarbejde om udlejning af flere tusinde almene boliger i det midt- og vestjyske. Samarbejdet er mellem 3 boligselskaber. Til sammen har boligorganisationerne boliger til leje i blandt andet Ringkøbing, Arnborg, Simmelkær, Hvide Sande, Selde, Sørvad, Gjellerup, Spjald, Harboøre, Vemb, Hodsager, Tim, Tjørring, Gullestrup, Sejerslev, Lind, Borris, Hemmet, Haderup, Breum, Engesvang, Thorning og Hvidbjerg. Søg en lejlighed til leje direkte fra websitet.
Dan-Ejendomme
Amaliegade 27
1256 København K
tlf. 33461200
www.dan-ejendomme.dk
Administrationsselskab for flere tusinde lejeboliger. Firmaet står således for udlejning af lejligheder i blandt andet Ringkøbing, Svaneke, Risskov og Højbjerg. På websitet er der mulighed for at se aktuelle ledige lejligheder. I kraft af antallet af lejeboliger er dette et oplagt sted at søge lejlighed, hvis du ønsker at bo til leje.